Quantcast
Ultima oră! Dorian Popa s-a hotărât să spună adevărul - Ai Sănătate
Sănătatea mea

Ultima oră! Dorian Popa s-a hotărât să spună adevărul

Dorian Popa a reacționat, după ce pe 28 octombrie a fost prins drogat la volan. Vloggerul și-a cerut scuze public, spunând că își asume în totalitate faptul că, într-adevăr, a consumat substanțe interzise cu câteva zile înainte să fie oprit de polițiști.

De când a fost prins drogat la volan, Dorian Popa a preferat să nu facă declarații despre acest subiect. Astăzi, vloggerul a făcut primele precizări despre ce s-a întâmplat în ziua de 28 octombrie, moment în care a recunoscut că a consumat substanțe interzise.

Dorian Popa recunoaște că s-a drogat

Dorian Popa și-a cerut scuze public tututor celor care îl urmăresc, spunând că este conștient de greșeala pe care a făcut-o. Artistul spune că nu a vrut să își găsească scuze, ci doar să spună și partea lui de adevăr. Vloggerul a povestit că, într-adevăr, a consumat canabis, în urmă cu câteva zile să fie prins de polițiști și, deși știa că rezultatul la drugtest poate ieși pozitiv, s-a urcat la volan.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău.

Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele.

Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat pe YouTube.

Artistul a consumat substanțe interzise în urmă cu câteva zile înainte de a fi oprit de polițiști

Dorian Popa spune că, de obicei, apelează la ajutorul șoferului lui, Edi, cel care l-a însoțit de fiecare dată la evenimentele din țară, dar nu și atunci când a fost prins drogat, mai ales că se afla în apropiere de casă. Așa că, artistul s-a urcat la volan, în ciuda faptulului că era conștient că este sub influența substanțelor interzise.

„Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa (…) O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași”, a mai spus artistul, pe YouTube.

Informațiile prezentate în acest articol nu înlocuiesc consultul medical. Cereți sfatul medicului dumneavoastră pentru diagnostic și tratament.
056

Comments are closed.