Quantcast
Remediu puternic pentru tiroida, gat si bronsita - Ai Sănătate
Sănătatea mea

Remediu puternic pentru tiroida, gat si bronsita

Numeroase afecțiuni minore sau chiar mai grave, cum ar fi bronșitele, imunitatea scăzută, problemele tiroidiene, infecțiile gâtului și ale tractului respirator, pot fi tratate cu remedii făcute în casă, care conțin nuci.

Remediu natural cu nuci și miere

Pentru a pregăti acest remediul natural uimitor, trebuie să spălați și să uscați 20 de nuci verzi proaspete. Apoi, tăiați-le în patru bucăți fiecare și așezați-le într-un borcan. Ulterior, turnați miere peste ele, închideți ermetic borcanul și lăsați-l la soare timp de o lună.

La final, consumați zilnic un pahar din acest leac.

Remediu cu nuci, miere și rachiu

Tăiați în bucăți 40 de nuci verzi proaspete și așezați-le într-un borcan. Apoi, turnați un litru de rachiu făcut în casă peste ele. Urmează să adăugați 500 de grame de miere organică, amestecați toate ingredientele cu o lingură de plastic, închideți bine borcanul și lăsați-l la soare timp de 40 de zile.

La final, consumați zilnic un pahar din această soluție excelentă.

Rachiu de nuci făcut în casă

De-a lungul vremurilor, oamenii au folosit rachiul de nuci pentru a trata problemele tiroidiene. Datorită conținutului lor de iod, acestea reprezintă cea mai bună opțiune pentru acest leac.

Este foarte simplu de preparat: cu ajutorul unui cuțit, trebuie doar să faceți o tăietură mică în 40 de nuci verzi și să le puneți într-un borcan mare. Apoi, adăugați 2 litri de rachiu făcut în casă și, opțional, puțin zahăr. Închideți bine borcanul și lăsați-l la soare timp de 6 săptămâni. După această perioadă, turnați rachiul în sticle separate și consumați câte un pahar dimineața devreme, înainte de micul dejun.

Pe lângă efectele benefice în tratarea problemelor tiroidiene, acest remediu natural este excelent și pentru afecțiunile stomacului, gurii și mucoasei gâtului, datorită conținutului mare de iod.

Când trebuie culese nucile verzi?

Le puteți găsi în iunie, când este cel mai indicat. Pentru a verifica dacă sunt sănătoase, le puteți tăia și verifica dacă sunt albe în interior.

Condimentați-vă băuturile

De asemenea, puteți da un plus de savoare băuturilor adăugând scorțișoară, coajă de portocală, lămâi uscate, batoane de vanilie sau cuișoare. O altă modalitate de a prepara rachiu de nuci este să utilizați 100 de ml de extract de nuci pentru fiecare litru de rachiu.

O metodă interesantă de preparare este și adăugarea a 700 de ml de vin roșu fiert cu 2,1 kg de zahăr peste rachiul de nuci filtrat.

În plus, puteți folosi rețeta de a combina 200 de ml de extract cu jumătate de litru de rachiu, pe care îl puteți dilua cu 200 de grame de zahăr și jumătate de litru de apă. Trebuie să amestecați bine toate ingredientele și să le lăsați timp de 2-3 săptămâni înainte de a le consuma.

Puteți savura băuturile menționate mai sus ca aperitive, adăugând puțină gheață și o felie de lămâie, dar nu uitați să le agitați ușor înainte de a le consuma.

Informațiile prezentate în acest articol nu înlocuiesc consultul medical. Cereți sfatul medicului dumneavoastră pentru diagnostic și tratament.
044

Comments are closed.