Quantcast
Recomandat femeilor de peste 40 de ani. Este eficient, absolut natural si e mai ieftin decat orice crema antirid - Ai Sănătate
Sănătatea mea

Recomandat femeilor de peste 40 de ani. Este eficient, absolut natural si e mai ieftin decat orice crema antirid

Problema apariției liniilor fine și a ridurilor în zona ochilor afectează în special femeile cu vârsta de peste 40 de ani. Pe măsură ce timpul trece, pielea își pierde elasticitatea, ceea ce duce la formarea ridurilor și afectează aspectul estetic al feței.

Cu toate acestea, există soluții eficiente împotriva acestor semne ale îmbătrânirii, iar în acest articol vom discuta despre una dintre ele.

Uleiul de argan nu are beneficii doar pentru consumul intern, deoarece poate reduce inflamațiile gastrice și regla nivelul colesterolului din sânge. Pe lângă aceste avantaje, uleiul de argan oferă numeroase proprietăți pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți aspectul fizic.

Acest ulei are capacitatea de a reduce semnificativ apariția ridurilor din jurul ochilor, mai ales atunci când este combinat cu vitamina E, devenind astfel și mai eficient.

Compoziția principală a uleiului de argan include o gamă variată de acizi grași, precum acidul oleic, acidul alfa-linoleic, acidul palmitic, acidul stearidonic, acidul linoleic și acidul miristic.

Uleiul de Argan și beneficiile sale pentru corp
Uleiul de argan este recunoscut pentru conținutul său bogat în vitamina E, una dintre cele mai mari cantități din toate alimentele.

Datorită conținutului său bogat în acizi grași nesaturați, cum ar fi Omega 3, Omega 6 și Omega 9, uleiul de argan este similar uleiului de măsline. Cu toate acestea, uleiul de argan se evidențiază prin concentrația sa mai mare de acid linoleic și de tocoferoli, care sunt variante ale vitaminei E cu puternice proprietăți antioxidante, ajutând la combaterea radicalilor liberi și la reducerea procesului de oxidare celulară. Uleiul de argan conține de până la 10 ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline.

Uleiul de argan poate fi adăugat în salatele de crudități proaspete de primăvară pentru a oferi o notă subtilă de nucă, dar poate fi și un ingredient benefic în diverse preparate culinare, cum ar fi pește, cartofi dulci, supe și chiar deserturi.

Dacă doriți să scăpați de aspectul neplăcut al ridurilor din jurul ochilor, iată de ce aveți nevoie:

5 capsule de vitamina E
50 ml de ulei de argan
Ce faceți mai departe:

Amestecați uleiul de argan cu conținutul capsulelor până obțineți un amestec omogen. Înmuiați două dischete de bumbac în această soluție și aplicați-le pe zona afectată de riduri.

Lăsați remediul să acționeze timp de 15 minute, apoi îndepărtați dischetele și masați ușor zona cu degetele.

Se recomandă să efectuați această procedură în fiecare seară înainte de culcare, astfel încât rezultatul să fie mai bun și mai rapid.

Informațiile prezentate în acest articol nu înlocuiesc consultul medical. Cereți sfatul medicului dumneavoastră pentru diagnostic și tratament.
0176

Comments are closed.