Quantcast
Leacul cu apă fiartă și semințe de in pentru durerea de pancreas | Lidia Fecioru: "Se bea o singură dată" - Ai Sănătate
Sănătatea mea

Leacul cu apă fiartă și semințe de in pentru durerea de pancreas | Lidia Fecioru: „Se bea o singură dată”

Într-o ediție recentă a emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, Lidia Fecioru a prezentat o rețetă remarcabilă, destinată în special celor care se confruntă cu dureri la nivelul pancreasului.

„Am descoperit o rețetă deosebit de eficientă pentru a calma durerile asociate pancreasului. Este important să acordăm atenție sănătății acestui organ și acest leac acționează cu rapiditate.

Pentru a începe, vom avea nevoie de un ibric în care vom pune jumătate de pahar de apă și o lingură de semințe de in. Amestecăm bine ingredientele și le lăsăm să fiarbă la foc mic.

După ce am obținut o pastă moale, scoatem amestecul din ibric. Este important să consumăm această pastă o singură dată. În cazul în care durerea la nivelul pancreasului persistă mai multe zile, recomandăm să repetăm acest proces de două sau trei ori pe zi”, a explicat Lidia Fecioru, oferind astfel îndrumări utile persoanelor care se confruntă cu probleme legate de funcționarea pancreasului.

Această rețetă simplă și naturală poate reprezenta o soluție utilă pentru persoanele care caută modalități de a gestiona disconfortul asociat pancreasului. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să consultați un specialist medical pentru a evalua și a trata în mod corespunzător orice problemă de sănătate.

Informațiile prezentate în acest articol nu înlocuiesc consultul medical. Cereți sfatul medicului dumneavoastră pentru diagnostic și tratament.
063

Comments are closed.