Quantcast
De ce sa pui sare sub calorifer. Trucul care te salveaza. Efect incredibil - Ai Sănătate
Sănătatea mea

De ce sa pui sare sub calorifer. Trucul care te salveaza. Efect incredibil

Există numeroase articole care evidențiază virtuțile absorbante ale sării în lupta împotriva umidității, și la prima vedere am putea crede că sarea va juca un rol similar sub calorifer. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat, deoarece sarea, așa cum este discutată în acest articol, reprezintă un mijloc eficient de curățare a energiei.

Feng Shui este o artă veche al cărei scop este de a armoniza energia mediului dintr-un loc și de a promova starea de bine a locuitorilor săi. Acesta este motivul pentru care este important să plasați un recipient cu sare în anumite locuri din casa dvs. pentru a o purifica.

Cum ajută sarea la curățarea energetică?

Potrivit Feng Shui-ului, curățarea unui loc de forțe și energii negative este la fel de importantă ca și curățarea de praf sau murdărie. Uneori, fără să ne dăm seama, atmosfera unei case poate deveni încărcată de influențe negative. În casele noastre, povestim uneori cele mai bune și cele mai rele experiențe de viață. Feng Shui, o artă chineză ancestrală, armonizează energia mediului, numită „chi,” pentru a favoriza energia pozitivă.

După o zi obositoare sau un eveniment care poate atrage energii nefavorabile, este necesar să purificăm energia din spațiul nostru, și există mai multe modalități de a face acest lucru. Atunci când atmosfera pare apăsătoare sau aveți dificultăți în a adormi după anumite evenimente, puteți utiliza sare grunjoasă pentru a purifica și reechilibra energia mediului.

Plasând un recipient cu sare sub calorifer, sub patul dvs. și în colțurile locuinței sau biroului dvs., sarea va absorbi toate energiile negative, indiferent dacă sunt recente sau mai vechi.

Alte sfaturi pentru curățarea energetică

Curățarea energetică ajută la eliberarea trecutului. Într-un fel, chiar și cei care nu sunt conștienți de practicile Feng Shui o pot realiza deja fără să știe. Atunci când faceți ordine și vă eliberați de obiectele neutilizate, faceți deja Feng Shui, deoarece fiecare obiect poate purta mesaje pozitive sau negative. Pe lângă sarea menționată, puteți elimina energiile negative folosind salvie, oțet alb sau scorțișoară:

Salvie albă pentru curățarea energetică: Aceasta este o metodă clasică. Ardeți tulpinile de salvie în fiecare colț al casei pentru a purifica energia locului.
Oțetul alb pentru o curățare energetică eficientă: Oțetul alb respinge vibrațiile negative. Puteți umple o găleată cu apă și adăuga un pahar de oțet alb pentru a curăța întreaga casă.

Scorțișoara pentru o curățare energetică și parfumată: Scorțișoara deschide accesul la emoții și armonie. Puteți fierbe batoanele de scorțișoară în apă suficientă pentru a umple o găleată, iar după ce apa se răcește, o puteți folosi pentru a curăța întreaga casă. În plus, casa dvs. va fi parfumată cu un miros subtil și plăcut.

Curățarea energetică aduce armonie și liniște în casa și în mintea dvs. Puteți să o realizați ori de câte ori simțiți nevoia.

Informațiile prezentate în acest articol nu înlocuiesc consultul medical. Cereți sfatul medicului dumneavoastră pentru diagnostic și tratament.
077

Comments are closed.