Quantcast
Adina Alberts, despre pulberea alcalină care ne scapă de multe boli: ”Tratează formațiunile tumorale” - Ai Sănătate
Sănătatea mea

Adina Alberts, despre pulberea alcalină care ne scapă de multe boli: ”Tratează formațiunile tumorale”

Bicarbonatul de sodiu reprezintă o resursă remarcabilă pentru sănătatea noastră. Medicul Adina Alberts ne dezvăluie beneficiile reale ale acestei pulberi pe care mulți o avem în bucătărie, dar adesea o neglijăm.

„Bicarbonatul de sodiu alcalinizează aciditatea gastrică. Dacă, de exemplu, am consumat ceva care nu ne-a priit și resimțim arsuri, disconfort stomacal sau suferim de reflux gastroesofagian, adică simțim că mâncarea ne revine în gât, acest remediu este cunoscut de toată lumea. O linguriță de bicarbonat de sodiu rezolvă această problemă, neutralizând aciditatea excesivă la nivel gastric.

Bicarbonatul de sodiu previne apariția și recurența infecțiilor urinare. O linguriță de bicarbonat de sodiu dizolvată într-un ceai, consumată o dată sau de două ori pe zi, previne aceste recurente infecții la nivelul aparatului urinar.

Bicarbonatul de sodiu înalbește pielea și închide porii. Tratează diverse afecțiuni ale pielii, cum ar fi acnee, coșuri sau formațiuni tumorale, deoarece alcalinizează mediul, împiedicând dezvoltarea florei bacteriene. Prin urmare, bicarbonatul de sodiu este util pentru igiena pielii și a tenului, în special pentru tenurile predispuse la îngrășare.

Bicarbonatul de sodiu ajută la tratarea micozelor unghiilor. Este dificil să tratezi complet o infecție micotică a unei unghii. Curățarea zilnică a unghiei cu bicarbonat de sodiu contribuie la o vindecare graduală, dar sigură, a acestor probleme.

După activități sportive intense, o linguriță de bicarbonat de sodiu dizolvată într-un pahar cu apă poate amâna și reduce febra musculară. Acest lucru se datorează neutralizării acidozei care apare în mușchii solicitați”, afirmă Adina Alberts.

Informațiile prezentate în acest articol nu înlocuiesc consultul medical. Cereți sfatul medicului dumneavoastră pentru diagnostic și tratament.
049

Comments are closed.